Följ mig med bloglovin!

 
 
 
 
Ärade ni. Tydligen är det någon slags jäkla Google-reader-grej som har lagts ner. Jag vet inte riktigt vad detta innebär eller vad det är. MEN jag vet att vissa följer bloggar via detta verktyg. Och jag vill ju inte tappa bort er i det outgrundliga cyberspace. Så följ mig på Bloglovin istället vettja?! 
 
Gör det genom att klicka på denna länk eller på bilden ovan! 
 
 
 
 
 
Ni är ovärdeliga och att ni kikar in här då och då drar mina smilgropar upp mot öronen och värmer mitt hjärta med glögande kärleksstoff. På riktigt! 

Kommentarer
Anonym skriver:

Man kan också använda sig av Tiny Tiny RSS reader. Ungefär som Google Reader där man kan samla alla sina bloggar :-) Om ni gjort backup på era bloggar i Reader (det kom upp info om det innan de lade ner) så kan ni flytta över alla dem också på en gång :-)

Den 2013-07-03 klockan 18:24:29
URL: http://www.milkchocolateandcookies.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0