Första annonsen på blogga. Hurra!

 
Hörrni! Äntligen så är den första annonsen uppe på blogga! Det är Rebeccas café Mortorps Lantcafé som har premiäröppning den 3:e augusti klockan 10.00. Det ligger beläget i Vassmolösa, Småland och Rebecca kommer att servera kaffe, the, bullar, bakelser och kakor där allt är nybakat, ekologiskt, rättvisemärkt och närproducerat. Helt underbart tycker jag! Klickar ni på länken här i menyn kommer ni till caféts facebookgrupp där er information finns att inta. 
 
 
 
 
Vill du synas här? Du kanske har ett företag som är inriktat på antingen vintage, loppis och svunna tider eller feminism, humanism, genus och jämställdhet? Eller något annat för den delen! Du kanske spelar i ett band, har ett café eller driver en frisörsalong och vill nå ut till en massa fina läsare? Kontakta mig i sådana fall så berättar jag mer. Maila mig på info@enblommigtekopp.se.
 
 
 
 
Lycka till Rebecca med ditt café!
 

Kommentarer
Sanna-Li skriver:

Måste komma ihåg att åka förbi där den tredje. Bor bara några km därifrån. Kanske dra med mig mamma åxå

Den 2013-07-25 klockan 20:39:34
Jessica skriver:

Åh! Bästa grejen att annonsera för!

Den 2013-07-26 klockan 09:06:52
URL: http://litesocker.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0