Jag-har-ingen-geting-midja-klänningen och en som var för dyr.

 
Jag tänkte visa er de två klänningarna som jag prövade på Ruth & Raoul i Uppsala för ett tag sedan. Ingen av dem fick följa med hem tyvärr. Detta för att den ena var sådär 50-taligt getingmidje smal och den andra för att den var aningens för dyr. 
 
 
 
 
 
 
Här är den som var alldeles omöjlig att få ihop där bak. Väldigt synd. Den hade nog fått följa med hem annars. Hade jag haft ork och verklig köplusta så hade jag kunnat köpa den ändå och sedan pyssla lite hemma med nål och tråd. Det brukar jag ju göra men då ska det vara något som man VERKLIGEN vill ha. Och den känslan ville inte riktigt infinna sig. 
 
 
 
 
 
 
Denna var alldeles ljuvlig men jag tyckte kanske den var lite stor (!) i midjan. Expediten sa dock att den skulle vara så. Den stora midjan tillsammans med en tom plånka gjorde att den åkte tillbaka ut i butiken igen. OBS! Jag är alltså inte havande trots att det ser ut så on the pics. (Hehe)  
 
 
 
 
Ha en fin onsdagskväll och så vill jag även skicka ut ett heja-pepp-fy-fan-vad-bra-ni-är-bra-häslning till vårt grymma svenska landslag inför matchen ikväll! 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0