Mortorp Lantcafé i Vassmolösa.

 
 Ärade läsare! Min fina vän Rebecca, som ni kanske också känner igen i bloggosfären som fröken Hallonsemla, håller på att öppna ett eget café! Så jäkla roligt tycker jag. Cafét ska heta, eller heter, Mortorp Café och öppnar första helgen i augusti. Det ligger inhyst i en gammal skolbyggnad i Vassmolösa, utanför Kalmar i Småland. Rebecca kommer att servera bakverk gjorda efter hennes "bästa recept och spela jazzmusik genom trattgrammofonen." Det låter magiskt. Eller hur?
 
 
 
 
Jag vill uppmana er att gå in och gilla Mortorp Lantcafé på Facebook och vill ni göra det så gör ni det här. Ni kan också gå in på hennes blogg och läsa mer om förverkligandet av hennes dröm här. Jag önskar henne all lycka till! När jag far ner mot mina hemtrakter blir det definitivt ett besök på Mortorp Lantcafé. Hurra!
 
 

Kommentarer
Sanna skriver:

Oh jag bor ju bara en mil därifrån... Perfekt nu när jag e mamma ledig :)

Den 2013-07-19 klockan 23:07:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0