Nu tar jag bennemej semester från semestern!

Nä, vet ni vad. Nu tar jag bannemej semester från semestern. Hehe. Vår vän Olle blev fasligt irriterad på mig och Mårten när vi (med glimten i ögat) proklamerade hur stressigt det är att leva törpaliv. Man hinner ju ingenting! Därför tar vi nu semester från Törpalivet i fyra dagar och åker upp till Hälsingland. Till en annan stuga. Vid en annan sjö. I en annan skog. (Varför börjar jag tänka på Gessles "jag sitter vid en sjö, på en sten, i en skog" hehe) 
 
 
 
Håll utkik här. För jag tänker ge eder en Nanna Johansson varje dag. Och ett och annat försenat törpainlägg kan dyka upp också. Annars tycker jag ni gör rätt i att besöka dessa bloggar istället: (Klicka på respektive bild för att genom cyberspace susa till deras krypin) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Puss så länge och ha världens finaste helg! 
 

Kommentarer
Uppsalasfinest skriver:

Välkommen till Hälsingland. Här hittade vi både hjortron och kantareller igår. Vid en stuga, vid en sjö.

Svar: Åh! Underbart!
.

Den 2013-07-04 klockan 09:29:17
URL: http://uppsalasfinest.com
lovisa skriver:

Amen guuuuuu fattar inte hur jag har missat din blogg! Humor, feminism, fashiön och törpliv! Love it

Svar: Åh tack! Hoppas du stannar. Du är ofantligt välkommen!! :)
.

Den 2013-07-04 klockan 14:27:07
Elina Pahnke skriver:

Ha det bra på vacay ! <3

Den 2013-07-05 klockan 16:07:13
URL: http://fittjournalen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0