Tack kära sadelvärmare för att du värmer min mus och samtidigt ger mig ett gott skratt vid varje cykeltur.

 
Jag vill med denna bild säga godmorgon och önska eder en härlig tisdag! Jag blir alltid så full i skratt när jag cyklar på min cykel barbent och råkar titta ner mot min sadel och ser lurvet mellan benen. En sån härlig syn! Så härlig att jag är tvungen att skratta ett högt skratt och sedan försöka ta en bild med telefonen och nästan ramla i diket på kuppen. 
 
 
 
 
 
Det lurviga är alltså en sort sadelvärmare i lurvigt material. Som också kallas fårafitta i folkmun. Säkert på grund av just det som bilden visar ovan. Och att den är gjord av fårskinn. Jag tar inte någon ställning till detta ord utan är glad för dess användningsområde då den värmer min mus och ger mig ett gott skratt vid varje cykeltur. Glad tisdag allihop och må era muttor och snoppar vara varma på cykelfärden!  
 

Kommentarer
Jennifer skriver:

Haha, du är ju bara för härlig!! Älskar detta!!

Svar: Puss! :)
.

Den 2013-07-16 klockan 10:27:34
URL: http://jenniferstroud.blogg.se/
Polkadotdays skriver:

Hahaha! Fantastisk!!!

Den 2013-07-16 klockan 20:28:49
URL: http://www.rosesandlilacs.blogspot.com
Mari skriver:

Du är så himla bra! Blir både full i skratt o inspirerad av dina inlägg! Du är grym! Stor kram på dig!

Svar: Tack, vad fin du är! :)
.

Den 2013-07-20 klockan 00:05:04
URL: http://hellomari.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0