Tack törpet, nedrans mycket tack.

 
 
http://picasion.com/i/1VBaO/
Det var känslosamt att lämna torpet i söndags. Ja, det gjorde lite ont i hjärtat. Så jag grät en liten skvätt och sprang snabbt in på dass för att använda det en sista gång. Sedan puttrade vi iväg i en fullpackad bil och ja, nu vet jag inte alls när vi ses igen. Jag och törpet.
 
Tack törpet, nedrans mycket tack. Men nu sviker jag dig för min äkta kärlek. Min lägenhet. Men vi ses kanske igen. När jag känner att det är dags att bedra läggan igen. 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Vickan skriver:

Haha, vilken kul bild! Du ser ut som en riktig torparhustru på väg att emigrera till Amerika :)

Den 2013-07-23 klockan 23:13:08
URL: http://www.lifeandtimesofvictoria.webblogg.se
Fanny skriver:

Vilken härlig och fin blogg du har! Kram

Svar: Tack, vad fin du är! Kram!
.

Den 2013-08-05 klockan 21:14:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0