En midsommarhälsning!

 
Ärade läsare. Ni förgyller mina dagar. Mina nätter. När jag tänker på er och alla fina kommentarer och mail så blir jag fruktansvärt jäkla glad. 
 
Så jag vill skänka eder en varm midsommarhälsning! Från mitt hjärta önskar jag att ni dricker nubbe (eller läsk) tills det sipprar ur näsan på er, äter sill tills ni utvecklar simhud mellan tårna och proppar hela käften full med potäter. Att ni får jordgubbsrester mellan perfekta vita tandrader och så mycket sol att er näsa blir röd och glansig. 
 
 
 
Så ha VÄRLDENS FINASTE MIDSOMMAR! Tills vi hörs imorgon ger jag eder en solande vit man. Likt en blek säl ligger han och lapar D-vitamin i grönskan på en röd filt. Smygfotad. Och är världens finaste: 
 
 
 
 
 
http://picasion.com/i/1UzVL/

 
 

Kommentarer
Fantasy Realm ~ en fantasyblogg skriver:

Trevlig midsommar! :)

Den 2013-06-21 klockan 15:27:35
URL: http://fantasyrealm.se
Longevity - en blogg om hälsa skriver:

Glad Midsommar till er också!

Den 2013-06-21 klockan 18:36:10
URL: http://madelein.se/
Fanny skriver:

Halloj! Tänkte tipsa om en urgrym låt för alla som rent av avskyr SDs politik och åsikter. Sanning i texten rakt igenom. Lyssna! http://open.spotify.com/track/3bT101m4genL3xrXP1LcN6

Glad midsommar också! :)

Svar: Åh tack för tipset! Kram!
.

Den 2013-06-21 klockan 20:11:03
URL: http://faannyolssoon.blogg.se
Tina skriver:

Vad fin blogg! Gillar headern =)

Svar: Tack! :)
.

Den 2013-06-22 klockan 08:04:12
URL: http://photobytina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0