Filmisar.

 
Kölla! Jag har köpt filmisar. På Psykjuntan inhandlades en på Tjorven och så en på Malin från Saltkråkan. Brigitte Bardot fick stanna hon. Är inte så väldigt förtjust i henne längre. Efter att ha hört att hon är rasist bland annat. Nehepp!
 
 
 
 
Fem kronor styck kostade dem. 
 

Kommentarer
Longevity - en blogg om hälsa skriver:

Fint med filmisar!

Den 2013-06-23 klockan 10:05:38
URL: http://madelein.se/
Moa skriver:

Har du berättat hur ni kom över torpet förresten? Tror jag missat det i så fall... Har ni köpt det eller är det bara till låns? :)

Svar: Hej Moa! Ja, jag har nämnt det någonstans men det kan ha försvunnit i cybersus. Vi har hyrt det via stugnet! Fick kontakt med en väldigt trevlig familj som vi avtalat avbetalning mot målning av torpet osv. Kram til dig!
.

Den 2013-06-23 klockan 10:38:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0