Mina små demolerade hjärnceller skriker HURRA i kör.

 
 
The sum of the kardemum. Fy vilken fin vecka jag har haft. Växjö visade sig från sin allra bästa sida. Det deluxades två gånger, gicks på student och så kom Dima susandes med tåget från Göteborg. Och så gick vi på Psykjuntan som blev en av de finaste kvällarna på väldigt länge. Med kära återseenden, den godaste jäkla portabellasvampen jag ätit, loppande, sovande i bil, regn, natt som blir till morgon (ni vet när det ryker så där fint över ängarna) och dans på trägolv. 
 
Och som om inte det var nog så stannade jag till i Stockholm och deltog i det, än så länge, hemliga Retroella Project och träffade Sarah Wing med flera. Fint som snus var de å! Blev förresten väldigt förtjust i luggen som hon trollade fram ur mina trötta hårtestar och ska försöka återskapa denne i min vardag. Vad tycker ni? 
 
 
 
 
 
 
 
Nu ska mina två sömntimmar i framsätet på en bil slätas över av en hel natt i en skön och nybäddad dubbelsäng. Mina små demolerade hjärnceller skriker HURRA i kör.  Och förresten, kikar ni in här imorgon ska ni få se lite bilder från Retroella Project. Kulio! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0