Så smutsigt men samtidigt så jävla vackert.

 
 
Detta klippet från Les Miserables med Ann Hathaway får mitt nackhår att ställa sig upp. Det är så smutsigt men samtidigt så vackert. Så bräckligt men så starkt. Så jävla sorgligt och fult. Och jävlar vad denna kvinna gör det bra. Sång behöver inte vara fläckfri och vacker. Den kan vara oren och brista ut i tårar. En kvinna i en film måste inte alltid lida i skönhet utan läppar kan spricka och ansiktet kan brista ut i en ful grimas. 
 
Så himla fint. Titta själva får ni se. 

Kommentarer
Överlevnadsguiden skriver:

Jag visste inte ens att Anne Hathaway kunde sjunga, men det gör hon ju riktigt bra. Hon går från klarhet till klarhet och kommer nog att bli en av de riktigt stora under sin karriär. Den här tolkningen av "I dream a dream" är inget mindre än fantastisk. Tack för att du delade den. :-)

Svar: JAG VET!! Jag har aldrig gillar Ann Hathaway, men efter denna underbara scen. Hon ÄR helt fantastiskt!
.

Den 2013-06-04 klockan 10:39:24
URL: http://www.overlevnadsguiden.se
ahmenduvet skriver:

JA ELLER HUR!! Hon gestaltar hur livet kan gå precis åt helvete, med sådan verklig känsla, sån smärta och det är så hemskt och vackert så man får ont i själen.

Den 2013-06-05 klockan 10:49:54
URL: http://ahmenduvet.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0