Tips för att dölja blånaglar.

 
http://picasion.com/i/1TYx8/

 
Ett tips för att dölja blånarglar på fossingarna är att helt enkelt måla rikligt med nagellack över. Ett superenkelt tips för oss som ofta hamnar med tårna i kläm. För en extra ironisk effekt kan blått nagellack användas. Bra va? 
 
 
 
 

Kommentarer
Ida Nielsen skriver:

Mhmmmm ja. Lyckas ALLTID ha nån blå nagel pga allmänt klumpig. Tappade en FET provdocka på min stortå för ett tag sen=fetaste blånageln. Det enda lack som täckte var svart eller metalllicsilver..... Har discotår nu.

Den 2013-06-03 klockan 21:47:56
URL: http://hebreiska.blogg.se/
Sofia skriver:

Mer klockrent inlägg får man leta efter! Efter att ha läst massor av dumt på nätet om hur töntigt feminism är, så surfar jag in hos dig i hopp om lite uppmuntran. Och tamigtusan, det fick jag! Kväll officiellt räddad <3

Svar: Åh vad härligt! och vad glad jag blir! Du är mer än välkommen! :)
.

Den 2013-06-03 klockan 23:35:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0