Vill du synas här?

 
 
 
 
Är du intresserad av att annonsera på min blogg? Och nå ut till en massa fina läsare? 
 
 
 
 
Maila mig: [email protected]
 
 
 
 

Kommentarer
veckomagasinet skriver:

Hej ska vi byta länkar?

Den 2014-02-03 klockan 09:14:42
URL: http://veckomagasinet.com
Megaloppisgbg skriver:

Om oss
Vi är en ideell förening HLF som vill verka för ett minskat energislösande och en ökad återvinningsmedvetenhet. Vi arrangerar en av Sveriges största bakluckeloppis och second-hand marknad på Frihamnen i Jubileumsparken i centrala Göteborg. Här det är möjligt för många människor att träffas för att sälja och köpa sina second-hand saker.

Vi tror att riktigt roliga loppmarknader är som en skön folkfest med ett myller av olika människor som strålar samman till en pulserande mötesplats och en ökad gemenskap. Vi tycker att en bra marknad skall vara trivsam och med en kittlande köpupplevelse. Bakluckeloppisar är enkla, roliga och miljösmarta sätt för alla personer som önskar att bli av med prylarna man inte längre behöver – direkt vid sin bil!

Den 2015-05-14 klockan 16:39:54
URL: http://megaloppisgbg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0