Fin tjej i kök hej.

 
Nämen kölla! Denna härliga tjej hade jag turen att ha sittandes i mitt kök igår. Drickandes rödvin och ventilerandes om livets alla skeenden och viktigheter. Otroligt fin tjej den där Karoline. Verkeligen. 
 
 
Kram till dig och kram till er! Och trevlig fredagskväll i såväl  alkoholens, dansens och vimlets tecken som filmens, soffpotatisandets och läskens.
 
 

Kommentarer
sarah skriver:

Jag har insett att din blogg är en utav få bloggar som jag kan läsa och inte få smångest. Istället för krav känner jag samhörighet och jag älkar att kärnan av din blogg inte grundas på konsumtion och materialism. Det är innerligt skönt att som en ganska hatad feminist i min vardag få smyga in på din blogg och känna att det finns någon som håller med mig. Tack för att du skriver Emelie och jag hoppas att du fortsätter. Kram Sarah

Svar: Alltså jag fick tårar i ögonen av din fina kommentar. Fyfan vad detta värmer i hjärta. Tack så hemskt mycket och ja, fyfan vad fint! Kram
.

Den 2013-05-24 klockan 17:59:47
Alice skriver:

Fin blogg :)

Svar: Tack!
.

Den 2013-05-24 klockan 18:01:31
URL: http://www.aliceelindqvist.blogg.se
Longevity - en blogg om hälsa skriver:

Såna där tjejer och kvällar med tjöt och rödvin är intet att förakta :-) Själv har jag hälsat på i medeltiden idag :-)

Den 2013-05-24 klockan 23:08:03
URL: http://madelein.se/
lisa skriver:

mys :)

Den 2013-05-26 klockan 20:49:48
URL: http://popflickan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0