Jo, på tal om midjorna och inre organ som mår skit.

Klicka på bilden för källa. 
 
 
Jo, på tal om 50-talets omänskliga midjor, begrunda bilden ovan. Den är från 1952 och ja, hennes inre organ kan ju inte må bra. Om de ens existerar?! 

Kommentarer
Anonym skriver:

jag har nu läst igenom lite av dina inlägg och stör mig så otroligt på dina motsägesefulla bilder och kommentarer. Denna är prakt exempel. Du dissar denna bild för att du menar på att det är osmakligt smal (fine). Men du har samma "mode" på några andra inlägg och hyllar dem för att det är dem du vill klä dig som. Grejen är helt enkel.. Du dissar dem som "ser" bättre ut än dig (antar att det är så du tänker för du säger själv, dåligt sjävlförtroende man får). DU kanske borde tänka igenom att du förmedlar själv ett perspektiv på att ha midjan tajt för att få en "timglasformad" eller whatever kropp. Och om du nu ser andra som "lyckats" bättre, tja.. Guess what. LET THEM FUCK BE. Om du försöker efterlikna något i den kapacitet som är möjlig för dig, sen samtidigt klaga på en "patriatisk" samhälle som får kvinnor att vilja eftersträva dessa kroppar och menar på att det är fel samtidigt som DU EFTERSTRÄVAR ATT SE UT SOM DEM kanske du borde bara vara tyst... LEV SOM JAG LÄR INTE SOM JAG GÖR:.. Snälla bara väx upp...

Svar: Ett tips, sluta läs min blogg. Det kommer aldrig fungera. Kram och hej!
.

Den 2013-05-14 klockan 19:40:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
















SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0