Två nya lektyrdon till samlingen.

 
Förra veckans strapats till Estocolmo resulterade i två nya böcker till samlingen. Fredrik Kullbergs Retro Stockholm köptes på hans bokrelease som jag besökte med Karoline. Och så köpte jag givetvis Vintagefabrikens bok Vintageparty när jag var och besökte deras nyöppnade butik i Midsommarkransen. 
 
Denna månadens knappa lön samt ett sönderbrakande kylskåp kommer inte stimulera min fortsatta utökning av fin litteratur. Tyvärr. Och Tvi vale och Hua om jag inte heller kan loppa något. 
 
 
Men ibland får man faktiskt leva lite knapert. Läsa det man har, vända och vrida på de pryttlar som redan står i hyllorna och verkligen använda plaggen i sin alldeles för överfulla garderob. Jäkla konsumstionshets. Fy fasen egentligen. 
 
 
Trevlig fredag! 
 
 
 

Kommentarer
Free Period skriver:

Gratis mensskydd? Klicka här (http://freeperiod.blogg.se/)

Den 2013-05-24 klockan 13:25:14
URL: http://freeperiod.blogg.se/
Elviras skriver:

Är du sugen på att vinna parfymer och liknade? Då är vår blogg ett alnernativ!

Den 2013-05-24 klockan 16:22:54
URL: http://Klaraelvira.blogg.se
Johan skriver:

Snygg klänning.

Den 2013-05-25 klockan 08:56:21
URL: http://nattstad.se/soulful
Loui skriver:

Åh alltså din blogg är så magiskt himla mysig. Och din garderob verkar vara to_die_for. Underbart.

Svar: Åh taaack! :) Fint!
.

Den 2013-05-25 klockan 16:09:38
URL: http://harduingetmankandansatill.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0