Under konstruktion.

 
Såhär kan man hålla i en skylt. Faktiskt. Jag ville bara meddela att en fin, bra och duktigt tjej vid namn Stephanie håller på att hjälpa mig med en ny design här på blogga. Så jävlans roligt så att jag håller på att ramle av stolen i skrivande stund. KULIO! 
 
Alltså, stanna kvar här framöver för att se vad hennes magiska fingrar kan åstadkomma. Och tack tack tack!

Kommentarer
Jessica skriver:

Heja tjoheja!

Svar: Ja, heeeja! :)
.

Den 2013-05-27 klockan 08:51:19
URL: http://litesocker.blogg.se
ahmenduvet skriver:

Vad kul! Hade det inte varit så krångligt hade jag bytt helatiin, kan fan aldrig bestämma mig. Haha

Svar: Ja, jag har INGEN aning om hur man gör. Kan fixa litegrann men oftast blir det krångel. Därför: ashärligt att det finns duktiga och hjälpsamma människor!
.

Den 2013-05-27 klockan 11:06:50
URL: http://ahmenduvet.blogspot.se
Longevity - en blogg om hälsa skriver:

Spännande!!

Den 2013-05-27 klockan 21:33:20
URL: http://madelein.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0