Kort frippe.

 
 
Jag tror jag ska klippa av håret mitt. Bara kapa rakt av. En kort frippe alltså. Vad tror ni? Ock är det någon som vet någon bra frisör i Uppsala? 
 
 
Pöss
 

Kommentarer
stina skriver:

JAA! du kommer vara världsfin. Sturegatan 16, superfin inredning och Sylvia är riktigt duktig. tips tips puss

Svar: PUSS!
.

Den 2013-11-25 klockan 19:32:30
Hanna skriver:

Åh, vad fint! Dock tror jag att många på bilderna har betydligt längre hår än vad det ser ut som, att de piffat upp det lite!

Den 2013-11-25 klockan 21:35:30
Fredrika skriver:

Det är världsafint. och världens bästa känsla att i sin egen hand ta saxen och bara klippa till, utan att riktigt bry sig om vad andra tycker. Jag tror också att du har en bra ansiktsform för det, om en ska bry sig om sånt!

Den 2013-11-25 klockan 21:54:13
URL: http://thisfillsmymind.blogg.se
fanny darling skriver:

ÅH vad tjusigt det kommer bli! <333

Den 2013-11-25 klockan 22:21:24
URL: http://fannydarling.devote.se/
Olivia skriver:

Tjuuusigt! På Dragarbrunnsgatan finns det en salong som heter Stylelab, Josefin är hur bra som helst!

Den 2013-11-26 klockan 09:08:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0