Lördag.

 
Jag vill bara önska eder en glad lördag! Hoppas den bär med sig behagliga saker i sin barm. Jag ska in till Stockholm och träffa svärföräldrarna. Äta på restaurang. Spatsera på söder. Insupa min framtida bosättningsplats (alltså själva staden, ingen boning ännu) 
 
 
 
 
Kram och tack för att ni läser!
 
 
 

Kommentarer
elinor skriver:

Hej emelie
När ska ni flytta då? När ni hittar något?
Kram

Svar: Hej Elinor! Det beror på. När vi hittar något, vilket kommer ta tid tror jag. Man vill icke förhasta sig... :O Kram!
.

Den 2013-11-24 klockan 09:17:59
URL: http://elinorwarholm.blogg.se
Ellen skriver:

Åh, vart har du hittat denna underbara bild? KRAM!

Svar: På Supersnippan om jag minns rätt... !!
.

Den 2013-11-28 klockan 11:01:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0