Lyckospasmer!

 
 
_NqOU4 on Make A Gif, Animated Gifs
 
Hej och hå! Just nu sitter jag på String Café i Stockholm och myser för mig själv. Alltså verkligen myser. Sitter och ler lite läskigt för mig själv. Sippar på det kolsyrade vattnet ibland. Ler lite till. Detta för att jag fick reda på något så fantastiskt roligt idag! Så fint och bra att jag knappt kan kontrollera min kropps lyckospasmer! (Nepp, jag är inte gravid) 
 
 
 
 
Det kommer bli en bra vår! (Ja, jag tänker redan på våren. Detta därför att denna höst har varit ytterst smärtsam) Puss!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0