Paket!

 
Nu har jag skickat ut lite mer paket med kläder på posten. Hoppas de når fram till de väntande i Asarum, Göteborg och Umeå! 
 
Vill ni också handla får ni inte glömma att kolla in min Bloppis. Gör det här. 
 
 
 
 
 
Hoppas ni haft en fin dag! 
 
 
 

Kommentarer
Mona skriver:

Så gulliga paket med rara innehåll :)

Den 2013-11-27 klockan 19:38:35
Maria skriver:

Paketet till Göteborg med den fina klänningen kom fram fin fint!

Den 2013-11-27 klockan 20:43:18
Louise skriver:

Åh, jag är kär i det färgglada paketpappret, vart kommer det ifrån? (Är för övrigt kär i din blogg också, det är bland det bästa jag har läst!!)

Den 2013-11-28 klockan 09:55:00
Louise skriver:

Åh, jag är kär i det färgglada paketpappret, vart kommer det ifrån? (Är för övrigt kär i din blogg också, det är bland det bästa jag har läst!!)

Svar: Vad fin du är och vad asaglad jag blir! :) Pappret är från Tiger (en prylbutik med massa billiga grejs) och kostar 10 kr/rullen!
.

Den 2013-11-28 klockan 09:55:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0