Pop!

 
Hej och hå! I tisdags var jag i Stockholm och tittade in på en fantastisk butik på Skånegatan. Ni har säkert botaniserat där redan men för mig var butiken ny. Pop hette den och jag provade minst tio klänningar för att tillslut köpa en röd sak. Som ni ska få se framöver (älskar den). Ni ska också få se ett randigt kläddon som jag handlade på Stadsmissionen. 
 
Pop kommer även dyka upp i min Loppisguide som jag känner börjar expandera mer åt stockholmsområdet. För INGEN har ju skrivit en stockholmsloppisguide förut (hehe).  
 
 
 
Hoppas ni haft en fin torsdag!
 
 
 

Kommentarer
Johannas Retro skriver:

Så trevligt! Tänkt gö en Loppisguide för Göteborg jag! :)

Svar: Hurra!
.

Den 2013-11-22 klockan 10:46:59
URL: http://www.johannasretro.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0