Två gånger jeans!

 
Nu får ni baskemej ta och köpa mina jeansklänningar hörrenini! Den första har jag inhandlat på Vaksala torg och är väldigt fin så köper ni den ej behåller jag den själv. Jeansklänning nummer två fick jag i födelsedagspresent av min fina vän Feben när vi bodde i London. Hon jobbade på det anrika Harrods och klänningen är från Whistles. (Kan känna mig hjärtlös som säljer denna födelsedagspresent...förlåt Feben!) 
 
Här hittar ni jeansklänning nummer ett.
Och här hittar ni jeansklänning nummer två. 
 
 
 
 
Hoppas ni får en fin lördag! 
 

Kommentarer
Agnes skriver:

Tycker om din blogg väldigt mycket och nu när jag funderar på utbildningar blev jag lite nyfiken på vad du har läst/läser? Behöver lite inspiration, så tacksam för svar :)

Svar: Vad fin du är! Tack! :) Jag har läst/läser Litteraturvetenskap, Retorik och Genusvetenskap! Alla humanistiska ämnen, något som jag brinner för väldigt mycket. Kram
.

Den 2013-11-30 klockan 11:51:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0