Vintagefrisyrer!

 
Ni vet det där hemliga projektet jag deltog i i somras? Det där som gick under den kryptiska hashtaggen #theretroelleproject på instagram? Tadam tadam! Resultatet är en fantastisk bok om vintagefrisyrer som kommer att finnas i bokhandlarna i mars nästa år. 
 
Boken är skapad av Sarah Wing som äger frisörsalongen Retroella, Emma Sundh och fotograf Martina Ankafyr. Det är min fina vän Karoline som pryder omslaget och enligt säkra källor ska jag finnas med på två ställen i boken.
 
 
 
 
Spännande! 
 

Kommentarer
Johannas Retro skriver:

Ska bli så spännande och se er i böckerna sen!

Den 2013-11-21 klockan 15:34:13
URL: http://www.johannasretro.com
ennui.blogg.se skriver:

Kul, ska bli spännande att bläddra i boken sen!

Den 2013-11-22 klockan 09:41:51
URL: http://ennui.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0