Ärtgrön pennkjol strl XS.

 
 
Jag tänkte göra en liten testomgång av min bloppis här på bloggen. Min tanke var egentligen att lägga ut kläderna direkt här och att det sedan var först till kvar som gällde. Och så kanske det blir sedan. Men nu testar jag att använda mig av Tradera. Så får vi se hur det går! 
 
 
Det allra första plagget jag lägger ut på Tradera någonsin är i alla fall en ärtgön pennkjol. Den är väldigt fin och jag älskar den. Men min rumpa har växt sig lite för stor för tygets omfång. Den passar en storlek XS och är i mycket gott skick. Endast använd några gånger. Den är knälång och i tidstypisk pennkjolsanda á la 50-tal. Dragkedja bak och fint innefoder.  

Vid närmre måttangivelser är ni välkomna att maila mig! 

 

Utropspriset är endast 30 kronor. 

 

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL AUKTIONEN. 

 

 

 

Puss!

 

SÅLD!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0