Drömvardagsrummet.

 
 
Herrejesus. Jag har ägnat minst två timmar av denna regniga tisdagskväll åt att designa mitt drömvardagsrum på Neybers.com. Jag kikade in på Madeleines blogg och det var där jag hittade sidan. När man har börjat ögna igenom alla prylar kan man inte sluta. Jag lovar. 
 
Så. Nu vet ni exakt hur mitt vardagsrum ska se ut när jag flyttar till Stockholm. Spröjsade fönster, kakelugn, fiskbensparkett, gul soffa, stringhyllor och en jävlans massa kuddar, böcker och andra prylar. Det enda som saknas är en matta. Men jag orkade inte pilla in den under soffan och bordet. Och kanske ett par gardiner. 
 
 
 
Testa ni också! Här kan ni hitta mitt rum. 
 

Kommentarer
Madeleine skriver:

Men åh va kul att du provade, det är verkligen beroendeframkallande! Och så fint ditt rum blev!

Den 2013-10-30 klockan 12:47:40
URL: http://www.bonjourvintage.se
Johannas Retro skriver:

Ser väldigt mysigt ut!

Den 2013-10-30 klockan 14:20:59
URL: http://www.johannasretro.com
Johanna Retrolover Alm skriver:

Ska du flytta till Stockholm?! Okej okej du har säkert blogga om detta förr, men jag har precis börjat följa dig (sent omsider kan tyckas men ändå) och blev fruktansvärt nyfiken. Kram!

Svar: Hej! Hehe, nej det är inte helt spikat men finns i mina drömmar :) Då får vi ses! Kram
.

Den 2013-11-01 klockan 07:30:16
URL: http://retrolover.blogg.se/
Allt det gamla goda skriver:

läckert! ser ju ut som något ur elle interiör!

Den 2013-11-01 klockan 08:12:03
URL: http://alltdetgamlagoda.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0