Tack för att ni är så fina.

 
Jag vill bara säga tack för att ni kikar in här och för era fina mail. Förlåt om jag inte svarar på dem och förlåt för att jag inte skriver på den blogg jag egentligen håller av så förbenat. Men tack för att ni är så fina. Och om ni har tålamod så hoppas jag på att vara tillbaka här snart igen. 
 
 
 
Tack. 

Kommentarer
Ida Nielsen skriver:

Du är bra ändå :)

Den 2013-10-17 klockan 19:57:52
URL: http://hebreiska.blogg.se/
fanny darling skriver:

du är väl värd att vänta på <3

Den 2013-10-17 klockan 22:15:09
URL: http://fannydarling.devote.se/
Johannas Retro skriver:

Nejmen. Hoppas du är tillbaka snart!

Den 2013-10-18 klockan 19:39:43
URL: http://johannasretro.com
Sophia skriver:

<3

Den 2013-10-20 klockan 15:50:06
Mari skriver:

Du är grym och jag älskar att läsa det du skriver. Du tar upp så himla viktiga saker. Du skriver om saker i vardagen som är så himla viktiga, som rasism, sexism. Sen skriver du så bra grejer om feminism, vilket det inte är många som kan. Hoppas du blir bättre och att du, om du vill o känner för det, börjar skriva igen! Krya på dig! Massa kramar

Den 2013-10-23 klockan 22:02:09
URL: http://www.hellomari.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0