Post-Popaganda-feelings.

 
Popaganda var helt fantastiskt. Helgen är suddig och luddig i kanterna. Mycket skålande och dansande. Kramande och skrikande. Skrattande och sjungande. Kissande och ätande. Några tårar fälldes till Håkan och mina trampdynor är sådär ömma som de är efter en helg full med konserter. Jag åt världens godaste norrländska risbollar med västerbottenost och kantareller. Nu kommer jag i resten av mitt liv försöka skapa något liknande och sörja över att inte får äta dem när jag vill och varje dag. (hehe) Jag hade alltså det jävligt kul. Så kul att jag knappt knäppte en enda bild...
 
 
 
Jag vill förresten med hela mitt hjärta uttrycka hur roligt det var att träffa några av er läsare i helgen. Så himla roligt att ni kom fram och pratade. Fantastiskt! Vad tyckte ni om festivalen? Åt någon av er de där norrländska risbollarna? Är ni lika hönförda som jag över dess kulinariska färdigheter? Någon kanske har receptet? Haha. Vilken var den bästa konserten? Är det någon mer än jag som känner en sorglig tomhet såhär efter en härlig helg full härligheter? 
 
 
Kram och tack! 
 
 

Kommentarer
Daniella 🌙 skriver:

Ville på propaganda men CSN var sega som vanligt :(

Den 2013-09-01 klockan 18:01:02
URL: http://vapenbroder.blogg.se/
Fanny skriver:

åh, det där risbollarna låter otroligt goda.. <3

Den 2013-09-01 klockan 19:32:13
URL: http://fannydarling.devote.se/
Alice skriver:

Jag hade två fantastiska dagar på popaganda! Höll faktiskt lite extra utkik efter dig men såg dig aldrig. Bäst tycker jag nog faktiskt att the xx var, men Håkan var jävligt bra han också.

Den 2013-09-02 klockan 16:11:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0