Bloggare du träffar på Vintagebloppisen nummer ett - Flora!

 
 
 
Förutom att få möjlighet att bläddra mellan en massa klänningar, spana på en massa prylar och titta på diverse uppträdanden på Vintagebloppisen den 4:e maj så kommer du också få träffa en rad bloggare. Livs levande. På plats! Hur amazing?
 
En av de bloggare du kan få möjlighet att träffa är Flora. En grym tjej som skriver fantastiskt fina texter, sprider glädje med sitt varma leende, illustrerar skitfint och dessutom äger en massa fina kläder. Hon kommer alltså finnas på plats på Kristinehovs Malmgård nästa söndag och om du inte läst hennes blogg ännu så tycker jag att du ska göra detta bums. Tryck på bilderna ovan för att komma dit. 
 
Det finns också redan nu möjlighet att buda på Floras fantastiska klänning i vit spets på Tradera. Perfekt till studenten. Kika in på vintagebloppis.tradera.com för att hitta den och även fler fabulösa auktioner. 
 
 
 
 
Vi ses väl den 4:e maj? 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Matilda skriver:

JA!

Den 2014-04-25 klockan 15:07:08
URL: http://matildasstil.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0