Bloggare ni träffar på Vintagebloppisen nummer två.

Min fina vän Karoline! Så djävulskt bra! Kika in på henes blogg för att läsa om hennes liv som musikfröken, hennes lilla hus ute i Älvsjö och alla hennes fantastiska kläder. Jag råkar veta att hon tänkt rensa ut ganska rejält i sin garderob och jag har själv sett den, den är fantastisk! Bland annat kan du, på Vintagebloppisen den 4:e maj, bli en lycklig ägare till plaggen ovan. 
 
 
Hon säljer dessutom ett par fina kängor på vintagebloppis.tradera.com just nu. Där intäkterna går oavkortat till Kvinna till Kvinna. 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
karoline skriver:

<3

Den 2014-04-28 klockan 17:01:25
URL: http://www.karolinesvintage.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0