Det pirrar till lite överallt av en ny lägenhet. (!)

 
Jag måste dela med mig av en väldigt bra nyhet som gör att det pirrar till av lycka i benen, armarna, magen, låren, lungorna, huvudet, äggstockarna, bröstet, rumpan, ja till och med blygdläpparna darrar till en aning. (hehe) 
 
Jag har köpt en fin fin etta i Gröndal som har kakelugn, tre meter i tak och spröjsade stora fönster. Jag kan inte riktigt fatta att det är sant. Men den är min. Jag kissar på mä. 
 
 
 
Hurra!
 
 
 

Kommentarer
isa skriver:

Ååhhh grattis! Men alltså jag hänger ej riktigt med. Vet att du skrivit det tidigare och att du kollat på lgh i Sthlm osv. Men du ska till Sthlm nu alltså? Men du ska välle ha killen med dig? Ah förlåt för okunskap men så nyfiken! Ska själv flytt till Sthlm i sommar och kan inte mycket om staden så tänkte att guuu' vad kul att en favvisblöggare ska flytta också! Kram

Den 2014-04-10 klockan 23:12:10
Jenny Olofsson skriver:

åh vad kul! Grattis! Lägenheten ser fantastisk ut på bilden <3

Den 2014-04-11 klockan 00:03:57
URL: http://idajennymathildaolofsson.blogspot.co.uk/
Daniella 🌙 skriver:

Gud vad jag ser fram emot dina inredningsinlägg.

Den 2014-04-11 klockan 01:27:00
URL: http://vapenbroder.blogg.se/
Emma skriver:

GHA, va fint! Nu blir man ju mäktigt avundsjuk, en kakelung är banne mig en barndomsdröm. Hur ända in i bänken fick du tag på denna?!

Den 2014-04-11 klockan 12:11:25
URL: http://voirmoi.blogg.se
Lucie - My World of Vintage skriver:

Grattis! Min mamma har ett likadant sminkbord som dig, vi lyckades hitta en matchande pall från Refurn. Finns en nära Liljeholmen också, stark rekommendation att du går dit och shoppar inredning.

Den 2014-04-11 klockan 20:28:40
URL: http://myworldofvintage.blogg.se/?tmp=467365

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0