Din mutta kommer passa otroligt bra i denna röda jumpsuit som du kan köpa av mig på Vintagebloppisen den 4:e maj!

 
Denna fantastiska röda jumpsuit kan bli er på Vintagebloppisen på söndag! (Ja, nu kan man äntligen informera om det hela med veckodag, hurra!) Den är tyvärr aningens för liten för mig så kameltån är ett faktum. Blygdläpparna får inte andas ordentligt. Och detta är viktigt! Att de får luft alltså. Annans svider det och vid särskilt syrelösa tillfällen kan svamp uppstå. Inte bra!
 
 
 
 
Så! Med detta sagt... (hehe) tror jag att just din mutta kommer passa otroligt bra i denna jumpsuit! Hela du också såklart. Från topp till tå. Så KOM KOM KOM den 4:e maj till Kristinehovs Malmgård på Hornstull och hälsa på mig och prova en massa kläder. Promise?
 
 
 
 
 

Kommentarer
Linnéa skriver:

Vilket härligt inlägg. Man måste ju bara läsa det när man har läst rubriken. Muttan skall absolut ha den uppmärksamhet som den är värd.

Den 2014-04-28 klockan 20:35:39
URL: http://muminochjag.blogspot.fi
Cornelia skriver:

mah jag älskar den och ska göra allt i min makt för att haffa den på söndag :) vi ses!

Den 2014-04-30 klockan 12:14:10
URL: http://coconelia.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0