Fi-fest och nya luftiga brallor!

 
 
 
Nu tar jag tåget in till Stockholm och peppar för Fi:s skivsläppsfest! Med nya luftiga brallor för maximal frihetskänsla. 
 
 
 
Hoppas vi ses där! Jag står vid bokbordet från tolv till ett, så om det är någon som vill komma och säga hej så blir jag väldigt glad! 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Jonna skriver:

Men gud va fin du är :)
ha en bra dag!

Den 2014-04-26 klockan 17:22:33
URL: http://karlssonjonna.blogg.se
Malin Huusmann skriver:

Bara så du vet: Du tar de bästa dagens-outfit-bilderna på hela internet. BÄSTA.

Slut på meddelandet.

Svar: <3
.

Den 2014-04-26 klockan 17:53:52
URL: http://stuudiohuusmann.com
Anonym skriver:

Gud så fin du är! Älskar både byxor och tröjan, men gissar att iaf byxorna är köpta second hand! Kan man hitta tröjan någonstans?

Svar: Tack fina du! Tyvärr är den också loppad! :)
.

Den 2014-05-04 klockan 11:24:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0