G!

 

 

 

Hej allihop! Jag antar att en del av er har kommit till detta inlägg genom en fantastisk länkkedja som började hos Sandra. Klicka er tillbaka till henne och börja om från början för att första vad min bokstav handlar om.

 

Bokstaven G betyder i sitt sammanhang att något underbart spännande kommer att hända den 4:e maj. Någonstans i Stockholm. För att få reda på vad, följ länkkedjan vidare och titta in på Elsa Maria Axelsson blogg nu direkt.

 

 

 

 

Exiting times!

 

Kommentarer
Madeleine skriver:

Här sitter jag och söver barn och uppfylls av spänning. :)

Den 2014-04-02 klockan 19:22:50
URL: http://whitemaskgirl.wordpress.com
Frida skriver:

Vintage någonting? ÅH!

Den 2014-04-02 klockan 19:56:11
Linnéa skriver:

Spontant tänkte jag att du mena G-punkten fast nu skall jag ta reda på vad du egentligen mena. :)

Den 2014-04-02 klockan 21:39:28
URL: http://muminochjag.blogspot.fi
vendelan.blogg.se skriver:

Underbart charmig blogg! :) Keep up the good work.

Den 2014-04-03 klockan 09:12:41
URL: http://vendelan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0