NU RÖSTAR VI ROSA!

 
Hörrni! Tack för en sån fantastisk fest igår. Det var så jävla bra att jag misstänker att vårt språk är bristande för att beskriva och orden inte tillräckliga. Jag var starstrucked och sprang runt och ryckte i både First Aid Kit och Robyn. Men jag ångrar det icke idag då likesen ramlar in på instagram och facebook. Hehe. Social media omg! 
 
Om jag måste lyfta fram något som var extraordinärt bra, så var det när Tiffany Kronlöf sjöng sin nya låt "så många ställen" och alla sjöng med. SÅÅÅ PEPP! 
 
 
 
 
 
 
Tack alla fina som kom fram och pratade med mig också. Jag blir så himla glad varje gång. Ni är bäst! NU RÖSTAR VI ROSA! 
 
 
 

Kommentarer
Linda på Markbladet skriver:

Nu kör vi så det ryker! Jag ska tåga i Göteborg på 1:a Maj och Gudrun håller tal. Peppen på det!

Den 2014-04-27 klockan 20:38:47
URL: http://markbladet.se/bloggar/lindas-blogg/
Astrid - tecknare skriver:

Ja det gör vi!

Den 2014-04-27 klockan 22:03:53
URL: http://astridtolke.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0