Nya kvinns i spellistan!

 
 
Nu har jag lagt till lite nya låtar i min spellista Bränn behån (som givetvis bara får lyssnas på om man först går ut och bränner bysthållaren i majbålet)! Gör det först, sedan klickar ni på bilderna ovan för att lyssna (och gärna följa om ni vill!) Deal? 
 
 
 
 
 
Har ni några tips på låtar ni tycker att jag ska lägga till, tipsa mä! 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Anonym skriver:

har inte kollat om den finns med på listan, men Säkert!'s "Allt som är ditt" är ett måste!!!

kärlek

Den 2014-04-22 klockan 17:35:56
Maria S skriver:

Hej Frida! I ditt förra inlägg om spellistan (inlägget med örat) skrev jag en hel del om min största feministhjältinna Tori Amos, jag citerade några av hennes texter samt skrev lite om hennes organisation som arbetar mot våldtäkter. Inte en enda Tori-låt har adderats på listan! -Why??? :-(

Svar: Hej Maria! herregud, detta har gått mig förbi! Ska genast kolla upp Tori Amos! Jag är ledsen. Stor kram!
.

Den 2014-04-22 klockan 19:59:43
Melanie skriver:

Jag vill inte bränna min behå, jag tycker om att ha något som håller upp alltihop. Lyssnar på spellistan ändå, som jag också tycker om mycket.

Svar: Det är givetvis en mening som ska tas med en gnutta ironi Melanie, ej ordagrannt... kram!
.

Den 2014-04-22 klockan 20:19:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0