Som en liten cluth.

 
Pling på dörren och så står det ett bud där utanför. Med ett litet paket och så en lista jag får signera. Alltså jag älskar paket på posten. Och brev. Post överhuvudtaget. När det inte är fakturor eller information om pensionssparande. 
 
Inuti paketet låg ett fint iphoneskal från Mobile Fun. Som en liten clutch. Väldigt fin och bra. Klicka er in på länken om ni också vill kika i deras webshop. 
 
 
 
Tack Mobile Fun! 
 
 
 

Kommentarer
Nyfiken skriver:

Tog du bort hela inlägget om vintagefrisyr-boken? Jag har sett dig som en stor förebild i många debatter, du har lyft fram sjuka och förlegade normer och belyst det på ett smart sätt. Jag är jätteintresserad och nyfiken på hur du tänker i den här debatten också.
Är det farligt som vintagebloggare (om jag nu får sätta in dig i det facket) att kritisera verk eller åsikter hos andra vintagebloggare? Även det du skrev om retuschering uppfattades som lite kluvet (om man läst tidigare inlägg av dig). Det kändes nu som om du menade att det i vissa fall är okej, bara det inte är det som retucheras bort som står i fokus? Och som du skrev boken handlar om vintagefrisyrer och inte armhår, men är det då inte viktigare att fråga sig varför en bok som handlar om frisyrer måste blanda in resten av kroppen och ta sig friheten att göra om det som är "fel" med den kroppen enligt våra normer?

Svar: Hej a,
Jag tog inte bort inlägget. Det var inte meningen att det skulle postas på nytt utan det skulle hamna i det vanliga flödet. Jag ändrade alltså i föregående inlägg. Det är absolut inte farligt att kritisera andra vintagebloggare, tycker jag olika så säger jag givetvis det. Vad jag tycker illa om i detta fall är att mina vänner bakom boken fått en massa hatmail där man kritiserar dem för att vara dåliga feminister osv. Retuschering är oftast inte okej och jag älskar små skavanker och när det blir naturligt. MEN jag undrar också vart gränsen för retuschering går? När du lägger ett filter på instagram, är det en typ av retuschering? När jag drar upp exponeringen och vitskalan på mina bilder, är det retuschering? När jag framställer min dag som om den var perfekt i min blogg fast den egentligen sög. Är det retuschering? Håller inte varje individ på och förvanskar vardagen varje dag? Jag gillar inte aggressiviteten som har riktats mot mina vänner. Och detta måste jag får uttrycka. Jag skulle självklart hellre sätt att håret fått sitta där det sitter. Det hade varit mest naturligt och äkta. Och det behövs mer armhår i en perfekt hårlös värld. Men nu är det såhär och Vintagfrisyrer och personerna bakom dem är fantastiska personer. Det hade varit en annan sak om jag känt mig kränkt för att håret varit borta. Nu gör jag inte det. Vill du fortsätta se mig som en förebild eller inte, det är upp till dig. Over and out.
.

Den 2014-04-09 klockan 17:37:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0