Tävlingsstopp!

 
Nu är det tävlingsstopp för Moheda-toffel-tävlingen. Hela 67 kvinns har tävlat (!) och jag har nu så otroligt många fot-berättelser att plöja igenom. Så roligt! 
 
 
 
Jag kommer att lotta en lycklig vinnare så snart som tillfälle ges. Förhoppningvis i början av veckan. Så håll ut tills dess. TACK TACK TACK för att ni var med och tävlade. Jag älskar er. 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Carin med C skriver:

Åh vad jag håller tummarna hårt!

Den 2014-04-07 klockan 22:06:25
URL: http://retroabc.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0