Tre saker! - Vintagebloppistjat, konferencier och Valborg.

 
 
Sak nummer ett! 
 
Klänningen ovan kommer jag att sälja på Vintagebloppisen på söndag! Kom å köööp!
 
 
 
 
Sak nummer två! 

Jag kommer att vara konferencier på Fi:s första majtåg när vi nått Tantolunden! Så himla kul! Kom dit och lyssna på en massa feministiskt peppande band och ja, på mig. Jag ska inte babbla något oerhört utan mest presentera banden. Lovar. 
 
 
 
Sak nummer tre! 
 
Nu ska jag ge mig ut i Valborgsvimlet trots mitt opepp. Tänker att det är ju sista Valborg i Uppsala. Och det regnar ju inte. Kanske ses vi där! 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Emma skriver:

Jag blir så ledsen att jag inte kan gå på vintagebloppisen, hade varit så himla trevligt. Men ack, man får ej allt här i livet!

Den 2014-04-30 klockan 16:38:25
URL: http://voirmoi.blogg.se
Madeleine skriver:

Woho! Jag kommer! Blev utvald till volontär. Ser fram emot det. :D

Den 2014-05-01 klockan 19:06:20
URL: http://whitemaskgirl.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0