Vill du vara med?

 
Hörrni! Snart är det dags för Vintagebloppis. Närmare bestämt om elva dagar! Jag hoppas att ni är peppade och att ni kommer dit. Om ni inte kan ta er dit i fysisk form så finns det ju möjlighet att buda på 10 utvalda plagg hos Tradera.
 
MEN. Vi behöver er hjälp!
 
Vi söker nu volontärer som vill vara med och hjälpa till under dagen. Förutom en fantastisk och rolig dag kommer du även att bjudas på lunch, fika samt en liten överraskning (för att inte nämna en förhandstitt på alla vintageskatter)! Ansök genom att berätta lite kort om dig själv på volontar@vintagebloppis.se. Sista ansökningsdag är den 27/4.
 
 
 
 
 
 
Jag ser fram emot att träffa er alla!
 
 

Kommentarer
Madeleine skriver:

Ansökt. Låter skoj :)

Svar: KUL! <3
.

Den 2014-04-23 klockan 22:26:16
URL: http://whitemaskgirl.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0