Vintagebloppisen!

 
 

Jag är väldigt stolt och glad att tillsammans med flera andra bloggare (listan på vilka som är med finns här) äntligen få presentera det projekt som vi knåpat och funderat på sedan februari. Nämligen vår Vintagebloppis! Den äger rum på Kristinehovs Malmgård i Stockholm den 4:e maj och det kommer att säljas allehanda bråte från våra lådor och garderober. Nej, inte bråte såklart. Skatter skulle jag hellre vilja kalla det. Det kommer att finnas både klänningar och prylar. Smycken och kanske en och annan möbel. Jag kommer att sälja lite saker jag knåpat ihop... Detta är fortfarande en hemlis men jag kommer att avslöja mer om detta inom kort!

 

Bloppisen ordnas tillsammans med Tradera och de kommer göra det möjligt för er som bor utanför Stockholm att klicka hem godbitar från era favoritbloggar. Detta i form av ett antal auktioner där utvalda plagg finns samlade. Vinsten från dessa plagg går oavkortat till organisationen Kvinna till Kvinna som ni kanske vet är min praktikplats och en fantastisk viktig organisation. Även 50% av inträdet går till dem. 

 

På plats kommer också olika aktiviteter äga rum och man får chans att fika på gårdens fik. Hur underbart? Fabulöst! 
 
 
 
 
Om du klickar på kartan nedan får du reda på hur du hittar dit. Klickar du på bilden ovan susar du till Vintagebloppisens hemsida. Eller här om du är lat. Följ oss också på instagram, @vintagebloppisen. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vilka är pepp på att komma?
 
 
 
 

Kommentarer
Isabell skriver:

Och varför bor jag inte i Stockholm? :/

Den 2014-04-04 klockan 12:53:40
URL: http://TheTwoMushrooms.Bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0