Glitterklänning och glitterstrumpor (och två bollar).

 
Jag har fått dille på allt som glittrar. När jag går och handlar kläder så slutar det med att jag står med ett helt fång av sparkles i nävarna. Oh well, jag gissar att det är höstångesten... I alla fall:
 
I samråd med min goda vän Linus som varit och hälsat på i veckan köpte jag denna rödglittriga klänning på mitt älskade Stadsmissionen vid Nytorget. För 90 kronor! Det känns lite som en slags ice-skating-klänning men jag gillar det! Denna kommer få agera höst-och-vinter-festklänning och eventuellt också jul-klänning. (Herregud, nu går jag händelserna i förväg...) 
 
 
 
För ovanligheternas skull gjorde jag idag även TVÅ bollar i håret istället för en. Känns radikalt. Och nittiotal. Kanske inte riktigt min grej. Fast det är fint! Ni som rockar två knutar keep on rockin! Strumporna är från Monki och skorna från Tjallamalla (ages ago)
 
Hoppas ni får en fin onsdag! 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Vici skriver:

Glitter går till allt! Snygg klänning!

Den 2014-08-20 klockan 15:56:58
URL: http://www.vicilovesvintage.blogspot.com
lisa skriver:

fina du

Den 2014-08-20 klockan 19:34:57
URL: http://popflickan.blogg.se
Louise skriver:

Testade på det där med två bollar i fredags och älskar't! Fick lite förvånade blickar och kommentarer från mina vänner, men tar det mest som komplimanger.

Den 2014-08-20 klockan 22:24:23
URL: http://andvari.blogg.se
Fredrikapåvinden skriver:

Har också dille på allt som glittrar och blänker. Vill alltid känna mig som en discokula på två ben.

Den 2014-08-20 klockan 22:35:26
URL: http://fredrikapavinden.com
Vicky skriver:

både glitter och dubbelboll känns ju väldigt 90, men det är å andra sidan ett så djävulskt häftigt årtionde också.

Den 2014-08-21 klockan 10:19:45
URL: http://vickys.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0