I kväll blirre fest!

 
 
Och jag har inspirerats att utveckla mina raggningstillvägagångssätt! Eller inspireras och inspireras... jag har tänkt att sno dem rakt av faktiskt. Lättast så. Exakt såhär kommer det att se ut: 
 
 
 
 
 
Wish me good luck och ha en fantastisk fredagskväll! 
 
 
 

Kommentarer
Zebra skriver:

JAG ÄLSKAR DIG!
Och din blogg, och hur du skriver och hur du ser ut.
Du är perfekt.
Ville bara säga det

Puss

Den 2014-08-15 klockan 20:51:21
URL: http://yoxxcantbeperfect.blogg.se/
detnyagula.blogg.se skriver:

Bästa klippet i hela, hela serien! :D

Den 2014-08-16 klockan 17:15:12
URL: http://detnyagula.blogg.se/
K skriver:

Hej! För en evighet sen nämnde jag ju en reklamannons från 60-talet som botar dubbelhakor, om du minns? Jag har inte hittat denna annons förrän idag, länkar om du vill se https://twitter.com/wiggli/status/500997187162361856 (om det funkar)

Svar: Haha, vad roligt! Tack! Herregud så sjukt... :)
.

Den 2014-08-17 klockan 17:16:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0