Klöver-kjolen!

 
 
Jag är inget superfan av Beyond Retro. Jag gillar deras kläder men det är allt för dyrt. När en enkel t-shirtklänning i bomull utan krusiduller kostar 279 kronor, nej, då får den hänga kvar. Och jag blir lite arg. För mig själv. Hittar jag något speciellt så kan jag dock vara beredd och betala. Som häromdagen då jag hittade denna gröna cirkelkjol med klöverblad på, för 180 kronor. 
 
 
 
Grönt är skönt, tjoho. 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Tess skriver:

Så himla fin! :D Kram

Den 2014-08-06 klockan 18:25:29
URL: http://tesswaltenburg.blogg.se/
Robex Lundgren skriver:

snygga kläder

Den 2014-08-06 klockan 22:10:22
URL: http://ghgumman.blogg.se/
Ida skriver:

Tjusig! Ser härligt svalkande ut i dessa klibbigt heta tider.

Den 2014-08-07 klockan 09:15:31
URL: http://idautanp.blogg.se
Linnéa skriver:

Denna outfit är ju perfekt på st patrics day, färgerna I Irlandsflagga och deras nationalsymbol klöver såklart :) himla tjusigt!

Den 2014-08-09 klockan 12:06:02
lisa skriver:

jättefin tjej och kjol.

Den 2014-08-12 klockan 17:23:27
URL: http://popflickan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0