Pyttepyttepyttelite rosa!

 
Som blev pyttepyttelite rosa. Pyttelite. Men visst blev det fint? Vid nästa toning ska jag låta färgen sitta i lite längre, så får vi se ifall det blir något mer rosa. Och fördela lite bättre över håret så att inte bara framsidan blir färgad. Hehe. Fast jag gillar i och för sig att det bara har en liten persiko-rosa ton här och där. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Anonym skriver:

Gud vad fint! My little pony färg. :)

Den 2014-08-07 klockan 22:04:10
Sandra Michaela skriver:

(Det fastnar ofta mycket bättre om man blekt håret innan)) :) Fiiiiint vare!

Den 2014-08-08 klockan 20:43:11
K skriver:

Om man använder färger som tex directions eller manic panic kan man låta färgen sitta i betydligt längre än vad som står på paketen/sova med färgen i om man vill att den ska bli starkare och hålla några tvättar längre. Jag har superkänslig hårbotten, men har aldrig märkt att den tagit minsta skada. Det går tyvärr inte med vanliga hårfärger, då de inte blir starkare efter en viss tid.

Den 2014-08-11 klockan 08:40:30
URL: http://stridentdancer.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
















SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0