Supersnippans Superfest!

 
Hallå! Nu hoppas jag att ni alla kommer på Supersnippans Superfest ikväll! Jag är konferencier och nervös som ett litet aspelöv. Drack just ett glas vin för att bota det värsta skovet. Nu känner jag mig ganska lugn. Det enda jag är nervös för just nu är att midje-knappen ska ge efter för mag-trycket och flyga genom publiken och skada någon. Det kommer nog tyvärr hända. Så var beredda...
 
 
 
 
Vi ses i det rosaskimrande vimlet ikväll! 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Vicky skriver:

önskar jag vore i sthlm!! lycka till, trot du är en galant konferencier. och vad sjukt fint du fått i läggan förresten! älskar att sittplatserna är vända mot spisen och inte en himla tv som alltid.

Den 2014-08-01 klockan 19:52:48
URL: http://vickys.se/
Anonym skriver:

Åh vad du är härlig!
go å gla' blogg, liksom. Och viktig.
/malin

Den 2014-08-02 klockan 13:07:33
Ida skriver:

Perfekt byxdress ju! Jättefin rygg.

Den 2014-08-03 klockan 10:22:39
URL: http://idautanp.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0