Tros-torsdag!

 
De ultimata trosorna: Höga i midjan (över naveln), ska inte skära in i röven, ska vara snygga, ska vara SKÖNA och inte för små i grenen (så fitty får plats). Mina vänner, jag vågar påstå, att jag hittat dem!
 
 
Tadam tadam...
 
 
 
På Monki! De finns i svart och puderrosa och jag har köpt upp ett rejält förråd. De finns också med spets i kanten i lila och grönt. 
 
 
Detta var torsdagstipset från mig och jag är icke sponsrad. Jag vill bara helt kärleksfullt tipsa om ett par ultimata trosor. 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Magdalena skriver:

Ooooohhh, I like! Måste gå och införskaffa ett par och prova helt enkelt.

Den 2014-08-28 klockan 14:58:38
URL: http://vintagehumlan.wordpress.com
lisa skriver:

måste införskaffa!

Den 2014-08-28 klockan 21:16:16
URL: http://popflickan.blogg.se
Ida skriver:

Tackar ödmjukast för tipset!! Mitt trosförråd består av alldeles för många skära in i röven-trosor (eller urtvättade favoritexemplar med alldeles för många år på nacken).

Den 2014-08-28 klockan 21:26:33
URL: http://idautanp.blogg.se
Klara skriver:

Ett annat tips för alla med känsliga fittor är sidentrosor. De från sidenselma uppfyller även ovanstående kriterier, även om skärningen på de du har köpt är snyggare =)

Den 2014-08-29 klockan 11:21:01
URL: http://raraklaras.blogspot.se/
Elin skriver:

Tips också på Åhléns mjuka bomullstrosor som uppfyller samma kriterier. Miljömärkta, finns i svart och vitt, både höga och låga. Huruvida dom skulle vara bättre för miljön vet jag dock inte, anar säljknep snarare än minskad miljöpåverkan.

Tack för en jättefin blogg också som förgyller mina dagar. Kram!

Den 2014-08-31 klockan 19:41:26
Anonym skriver:

Åh, kan du inte ta å bli sponsrad av nån sån härlig trosa.... Så kan du ha en tävling som jag kan vinna (och jag betalar portot) för att jag bor i frankrike och här finns det ta mej fan inte många tantbutiker eller butiker alls som säljer annat än fula små stringtrosor som inte går högre upp än till höftbenen. Vill HAAAA sköna trosor!
Förresten, överhuvudtaget, tyg alltså. Så underskattat. Jag tycker att det är såååå mycket snyggare oavsett kroppsform med kläder som täcker lite mer än kläder som täcker lite mindre. Det är liksom klass! Jag var i st tropez och festade för ett par veckor sen. Det var en tjej som var så mycket snyggare än alla andra, som var klädd i långärmat och o-urringat. och ett störtskönt jävla leende.

Den 2014-09-07 klockan 13:44:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0