B-uppsats, skämskudde och dagens outfitta.

 
Så den största delen av denna dag har spenderats på denna plats. Med denna brutta. Men det har inte varit tal om något vanligt mys utan det ni ser framför er är vårt B-uppsats-läger. Och personen ni ser på bild är inte bara en kär vän utan även en uppsats-kamrat. 
 
Vad skriver vi om, tänker ni då. Jo, vi har valt att studera hur manlighet görs i Bönde söker fru. Maskulinitetsteori helt enkelt. Så otroligt spännande. MEN. Efter första avsnittet kunde vi inte hantera nivån av testosteron och skämskudde-situationer. Detta fodrade stora mängder kaffe och snus. Samt en energigivande smoothie. Trots detta började faktiskt må psykiskt dåligt och var tvungen att avbryta efter tre avsnitt. Nu har vi bestämt att tre avsnitt per dag är absoluta maxgränsen för hur mycket obehag och plåga man kan hantera. 
 
 
 
Dagens outfitta var anpassad till studiesituationen. Hög bulle på huvudet så att man kan luta huvudet mot soffkant. Sköna brallor med luftmöjligheter. Raggsockor och svart tisha som tål mycket kaffefläckar. Inget smink för skämskudde-gnugg: 
 
 
 
 
 
 
Vid dagens motionspass (kasta soporna) körde jag den traditionella raggsockor-i-ballerinaskor-looken:
 
 
 
 
 
En favorit. Och så jackan på det: 
 
 
 
 
 
 
 
Puss! 
 
 
 
 

Kommentarer
lisa skriver:

mysig du ser ut! :) din lägenhet verkar så fin med!

Den 2014-12-11 klockan 18:39:03
URL: http://popflickan.blogg.se
Anna skriver:

Haha, försökte också titta på bonde söker fru häromveckan. Det var så sjukt skämmigt så det gick typ inte. Kul idé´till B-uppsats dock!

Den 2014-12-12 klockan 19:51:19
URL: http://fratellibaby.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0