Julepausen, grönkål, hångel, luggklipp och andra hemvändar-göromål.

 
Jag tror visst att jag glömde nämna att jag tagit en julepaus. Det har jag i alla fall. Och fortsätter göra tills efter nyår. Därav uteblivna inlägg och existens. 
 
 
 
Jag hoppas att er jul har varit bra och att den varit fridfull. Själv har jag ätit väldigt mycket grönkål med senapsvinegrett, druckit drinkar/kaffe/öl/bubbel/vatten på Kafé Deluxe (som för övrigt är mitt absolut favoritställe i världen, besöker ni Växjö är detta ett måste), gått många promenader runt växjösjön, hånglat (hehe), fått raseriutbrott på päronen, legat och sovit hela dagar i dyra linnelakan, träffat en massa fina människor, känt en otrolig kärlek, varit jävligt bakis, flirtat, raggat på en bartender, varit trög i magen (kanske på grund av all grönkål), Kollat på Astrid-dokumentär  (<3), klippt lugg och färgat håret, ätit en sliskig kebabpizza på småtimmarna, längtat tillbaka till Stockholm och...
 
...imorgon åker jag till Berlin och firar nyår! 
 
 
 
 

Vi ses snart och vill ni följa mig på insta där jag opererar ständigt så heter jag emeliefridae. Gör det! Det vill jag gärna. 
 
 
 

Kommentarer
Madde Schwedaan skriver:

Guud, vilken jul du har haft! Faktiskt helt okej att inte blogga när en har fullt upp med livet, och det verkar du sannerligen ha haft.
Hoppas du får det asfint i Berlin!

Svar: Men gull! Tack! Gott nytt år!
.

Den 2014-12-27 klockan 21:01:24
URL: http://www.MadsonArt.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0