Att klä in spirorna i tajt material.

 
 
 
Z6j0S2 on Make A Gif, Animated Gifs
 
Att klä in spirorna i ett tajt material där fitty (ordet som vann snippasmycket-tävlingen! Tack Johanna!) inte får mycket andrum hör inte till vanligheterna för min del. Men nu har jag köpt ett par billiga, sköna jeans med hög midja. De är från Dr. Denim och finns på till exempel Carlings. Kvalitén är nog lite sisådär så om man använder jeans ofta och inte vill behöva köpa nya var tredje månad kanske man ska satsa på några andra. MEN jag tycker det är sällan man hittar jeans med så här hög midja. Och som sitter så bra. Och är så sköna. Tips alltså!
 
Tröjan har jag fått av min vän Joanna och sjalen på knoppen är den gamla vanliga. Vill du förresten se hur jag gör när jag knyter den kan du hitta en guide här! Jag har också fått väldigt många önskningar om en foam-rollers-och-hur-jag-fixar-mitt-hår-video. Jag ska försöka fixa en kom jag på. Nu när jag är mästaren av videoklippning... (hehe) 
 
 
 
Puss och hoppas ni har en fin måndag! 
 
 

Kommentarer
Lisette skriver:

Åh du har så fin stil och blogg!

Den 2014-02-17 klockan 13:47:56
URL: http://lisnknsn.blogg.se
Emma skriver:

Så najsiga byxor! Vad heter modellen? :)

Den 2014-02-17 klockan 14:04:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0